Partnere

Allservice arbeider daglig med mennesker og bedrifter innen omstilling- og endringsprosesser, opplæring og kompetanseutvikling. Vi forstår behov, forsterker kompetanse og forener dette med næringslivet på en måte som skaper resultater.

Å få mennesker i arbeid er "eksistensgrunnlaget" i Allservice. Det er dette vi jobber for hver eneste dag. For å hjelpe oss å holde fokus, har vi fastlagt følgende verdier for vår virksomhet: forstå – forsterke – forene. I over 40 år har vi i Allservice jobbet med å få mennesker tilbake i arbeid. Det er vi stolte av!

Allservice
www.allservice.no

Attende AS tilbyr veiledning og bygger bro mellom arbeidstaker og arbeidsgiver. Vi jobber målrettet for at personer som av en eller annen grunn har falt utenfor arbeidslivet, skal komme tilbake i jobb. Attende er en viktig samfunnsaktør som kan tilby hjelp enten man har behov for motivasjon og evnekartlegging eller tilrettelagt arbeid.

Attende
www.attende.no

Sens er en kompetanse- og servicebedrift med et bredt tilbud innen arbeidsinkludering. Hver dag møter vi personer som av ulike årsaker ikke er en del av arbeidslivet. I 50 år har vi funnet fram til ressursene i hver enkelt, og sammen med deltakerne legger vi en plan for videre utvikling og kompetanseheving. Vi samarbeider med NAV og andre virksomheter med et felles mål om å få flest mulig personer ut i det ordinære arbeidsliv.

Sens
www.sens.no

Trigger er et aksjeselskap som tilbyr et bredt spekter av varer og tjenester innen ulike driftsområder

Trigger er en organisasjon i vekst. Vi har i dag 45 ansatte og gir et tilbud til ca 270 arbeidstakere fordelt på avdelinger på Askøy og Sotra.

Trigger
www.trigger-as.no

ND Design har gjennom flere år bygget opp en betydelig kompetanse og erfaring på digitale løsninger. Dette har ført til en kundebase på flere hundre fornøyde kunder, hvor vi har levert tjenester og løsninger som nettbutikker med regnskapsintegrering, animasjonsvideoer, publiseringsløsninger, booking- og ordresystemer og større og mindre skreddersydde programmer.

ND Design
www.nddesign.no

DIBS tilbyr Nordens største utvalg av enkle og sikre betalingsløsninger på nett. Vi startet i 1998 og var da pionerer - i dag er vi Nordens ledende betalingsleverandør, representert i 20 land med over 15 000 kunder og vi har gjennomført over 1 milliard transaksjoner.

Våre 100 medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark jobber kontinuelig med å gjøre betalinger på internett enklere for deg og dine kunder. Vi tilbyr alle populære betalingsmetoder.

Dibs
www.dibs.no
Kontakt oss