Om oss

Packpartner, et komplett lager- og logistikksenter

I dag foregår mye av handelen på nett i stedet for i fysiske butikker. Å drive netthandel krever personell, lager og rutiner for å håndtere alle bestillingene. Mange aktører mangler dette og det medfører unødig sløsing med egne ressurser. Packpartner er et landsdekkende samarbeid mellom attføringsbedrifter. Våre samarbeidspartnere har jobbet med å få mennesker ut i produktivt arbeid i mange år og vi kan tilby erfaring, kompetanse, ressurser, lokaler og elektronisk løsning. Systemet er fleksibelt og kan skreddersys til dine behov.

Packpartner ble etablert i 2011 som et samarbeid mellom ND Design og Allservice. Begge bedriftene har lang erfaring innen e-handel og logistikk og ønsket igjennom et samarbeid og utvikle en optimal plattform for ordrehåndtering og bruk av ressursene som Allservice har tilgjengelig.

Hvorfor velge Packpartner

1

Frigi dine ressurser

Når du velger packpartner som logistikkleverandør står bedriften din fri til å fokusere og bruke viktige ressurser på deres kjernevirksomhet.
2

Hold dine kostnader nede

Ha stålkontroll på dine kostnader og slipp store investeringer i lagerutstyr og personell. Fleksibel lagerplass og fleksibelt ordrevolum gir mulighet for vekst etter bedriftens behov.
3

Bedre kundeservice

Kunden blir fortløpende oppdatert hvor i prosessen pakken befinner seg fra orderen er mottatt til den pakket og sendt.